En kall morgon

Det var en kall morgon

Denna kalla morgon var jag ute en sväng och fotograferade fåglar. Lämnade Annica på jobbet först vid 06:45. Statade vid hamnen och Sylten. Väldigt många bofinkar och vinterhämplingar rastade på platserna. Blev inga bra bilder på dem men tog några på storskarv och fiskmås som flög förbi ganska nära. Sedan blev det Strömma vid kabelvägen. Även där var det ganska mycket fåglar men kallt att stå och försöka få de på bild. Slutade den kalla morgonen vid matningen i Skarphagen och som igår var det många fåglar. Siktade in mig på större hackspett och bofink. Är nöjd med det jag fick idag.

en kall morgon storskarv
Storkskarv vid hamnen i Norrköping
fiskmås
Fiskmås vid hamnen i Norrköping
rödhake
Rödhake vid Strömma Norrköping
större hackspett
En större hackspett i Skarphagen Norrköping
bofink
En hane bofink i Skarphagen Norrköping
Rulla till toppen